Body&Mind Facebook Body&Mind You Tube Body&Mind Instagram
BM-pilates_Headlines_1 BM-pilates_Headlines_2 BM-pilates_Headlines_3 BM-pilates_Headlines_4

Individualni trening u Body & Mind studiju

Body & Mind temelji svoj sistem na individualnom i celovitom pristupu visokog standarda.  Individualni način rada  omogućuje nam  korišćenje svih naših znanja i veština, kao i potpunog personalizovanja, što uveliko utiče na efikasnost i dostignuća istih. Naši vrhunski treneri  koncipiraju, sprovode i valorizuju  individualne programe. Na samom  početku rada sa klijentom vrši se  individualno upoznavanje sa njegovim ciljevima, testira se statičko i dinamičko držanja, pa  se u skladu sa   dobijenim  informacijama , formiraju personalizovani Body & Mind programi. Učinkovitost treninga pogoduje i neposredna interakcija između instruktora i klijenta, u kojoj se postiže veća koncentracija i preciznost klijenta, kao i  bolja kontrola i usmerenost trenera. Program treninga, rezultati i dostignuća  klijenata beleže se i ocenjuju u njihovim ličnim  kartonima.

 

Individualni (privatni) treninzi održavaju se kao privatni (1 osoba) ili polu-privatni (2  osobe) treninzi. Sam sadržaj i metodologija treninga određuje se u skladu sa ciljevima i mogućnostima klijenta.   Osim programa na podlogama sa vlastitim telom i velikim dijapazonom različitih rekvizita (lopte, polulopte, nestabilne i stabilne baze, slobodni tegovi, šipke, obruči,  rotacioni diskovi…), klijenti individualnih programa u svojim treninzima uveliko koriste Pilates mašine i druge fitness trenažere.

 

Pilates mašine nam daju mogućnost potpunog individualiziranja  treninga, jer se adaptiraju tačno po potrebi svakog pojedinca, kako u postavkama same mašine, odnosno količine otpora, tako i u odabiru vežbi.  Sofisticirane i profesionalne STOTT PILATES® mašine svojim imenom, kvalitetom i modernim izgledom doprinose ekskluzivnosti ovog programa.

 

Osim u rekreaciji, gde zdravi reakreativci žele bolje i veće rezultate, individualni treninzi nužni su u post-rehabilitaciji i rehabilitaciji kao i  u kondicijskoj pripremi sportista.

 

“MAKE IT PERSONAL!”

Body&Minde

STUDIO INFO

Radno vreme
Ponedeljak-petak: 07h-21h
Subota: 08h-14h
Nedelja po dogovoru
M: +381 653126699
E: bodyandmindbeograd@gmail.com
A: VLADIMIRA POPOVICA 6, Mezanin B39
NBGP - GENEX APARTMANI, Beograd

PROGRAMI

Stott Pilates® Reformer
Body&Mind Facebook Body&Mind You Tube Body&Mind Instagram
All Rights Reserved. | Copyright © 2013-2019 B&M Pilates STUDIO | Uslovi korišćenja