Body&Mind Facebook Body&Mind You Tube Body&Mind Instagram
BM-pilates_Headlines_1 BM-pilates_Headlines_2 BM-pilates_Headlines_3 BM-pilates_Headlines_4

Grupni trening u Body & Mind studiju

Rad unutar grupnog režima ne omogućava personalizaciju programa  kao što je to slučaj unutar individualnih programa. Ipak male homogene grupe , nastoje odrzati  visoki  stepen  kontrole, sigurnost i učinkovitost, kao što je to slučaj unutar individualnih programa. Grupni treninzi su preporučljivi  zdravim rekreativcima ili osobama sa manjim  problemima u držanju  i ograničenjima lokomotornog sastava.

 

Body & Mind tim održava treninge u malim  grupama do 6 osoba unutar kojih se sprovode  različiti STOTT PILATES® i PROGRESSIVE® programi uz korištenje Pilates rekvizita i sprava. Programi se razlikuju svojom strukturom, dinamikom, vrstama opterećenja i osnovnim fokusom uz poštovanje načela sigurnosti.

 

U grupnim  programima se  koriste  niz rekvizita koji dodatno povećavaju snagu, fleksibilnost i balans, a ujedno doprinose raznovrsnosti treninga. Uz različite lopte i polulopte koriste se valjci, jastuci, rotacioni diskovi, trake, obruči, težinske  loptice ali  se obavljaju i grupni treninzi na specijalnim mašinama  (Reformerima).

Body&Minde

STUDIO INFO

Radno vreme
Ponedeljak-petak: 07h-21h
Subota: 08h-14h
Nedelja po dogovoru
M: +381 653126699
E: bodyandmindbeograd@gmail.com
A: VLADIMIRA POPOVICA 6, Mezanin B39
NBGP - GENEX APARTMANI, Beograd

PROGRAMI

Stott Pilates® Reformer
Body&Mind Facebook Body&Mind You Tube Body&Mind Instagram
All Rights Reserved. | Copyright © 2013-2019 B&M Pilates STUDIO | Uslovi korišćenja