Body&Mind Facebook Body&Mind You Tube Body&Mind Instagram
BM-pilates_Headlines_1 BM-pilates_Headlines_2 BM-pilates_Headlines_3 BM-pilates_Headlines_4

O Body & Mind studiju

"BODY & MIND" STOTT PILATES® Studio otvoren je 2013- te godine kao franšiza  centra koji vodi Mirela Anić iz Zagreba – inače Mirela Anić je jedini kompletno sertificirani STOTT PILATES® trener   (full certificated; ovlašćena da  vodi sve STOTT  Pilates® rekreacijske i rehabilitacijskih programe) i  jedna je  od 218 sertifikovanih edukatora (IT) u svetu ( jedini ovlašćeni  edukator u regiji).
 
Autorka  je dinamičnog programa snage i kondicije Progressive® Functional Fitness i dvanaest DVD naslova, zajedničkog naziva Pilates on Demand.
 
'BODY & MIND' Studio fokusira se na podešavanje  Vašeg tela sa ciljem da  maksimizira  efikasno kretanje i poboljša  snagu i fleksibilnost.
 
Korišćenjem  programa  Mattwork,  Machinework ( Reformer, Chair, Barrel, Cadillac ) "BODY & MIND" sertifikovani  instruktori će dizajnirati  trening za Vaš  životni stil.
 
Beogradski studio, "BODY & MIND’ nudi fleksibilan pristup za dostizanje  Vaše fizičke snage i ostvarivanje fitnes ciljeva. Sa privatnim, polu-privatnim i časovima u malim grupama  u specijalizovanom  okruženju, ‘BODY&MIND’ kreira trening programe u skladu sa Vašim individualnim životnim potrebama.
U "BODY & MIND" studiu, Vi ćete uživati u mirnom okruženju, gde možete da  fokusirate svoj um na Vaše  telo u svetlom, prijatnom  prostoru  koji odiše mirnoćom. 
 
BODY&MIND studio čine  samo sertifikovani STOTT PILATES® instruktori koji svoje znanje stalno dopunjuju novim edukacijama, novim sertifikatima i novim programima.  
 
I što je najvažnije, BODY&MIND  nudi personalizovani pristup da isporuči prave rezultate za Vas i Vaše telo, primenom STOTT PILATES® metode.

 

DOĐITE I VIDITE ŠTA STUDIO "BODY & MIND"  MOŽE DA UČINI ZA VAS!

Body&Minde

STUDIO INFO

Radno vreme
Ponedeljak-petak: 07h-21h
Subota: 08h-14h
Nedelja po dogovoru
M: +381 653126699
E: bodyandmindbeograd@gmail.com
A: VLADIMIRA POPOVICA 6, Mezanin B39
NBGP - GENEX APARTMANI, Beograd

PROGRAMI

Stott Pilates® Reformer
Body&Mind Facebook Body&Mind You Tube Body&Mind Instagram
All Rights Reserved. | Copyright © 2013-2019 B&M Pilates STUDIO | Uslovi korišćenja